Spring til indholdet (Tryk Enter)

Gratis Grå Stær operation

Siden 1985 har vi været specialister i Grå Stær. I dag kan vi tlbyde dig flere synskorrigerende løsninger, end nogensinde før. Oplev et tryghedsskabende, roligt og professionelt øjenhospital.
 • Ingen ventetid
 • Få fjernet din Grå Stær + optimal synskorrektion
 • Opnå delvist eller komplet brillefrihed
 • Gode tilskudsmuligheder
4,9 på Trustpilot
4,9 på Facebook
4,8 på Google
Grå Stær operation gratis offentlig

Gratis Grå Stær operation – Værd at vide

Hvert år har de offentlige sygehuse en stor opgave foran sig: at behandle omkring 50.000 patienter for grå stær. En gratis grå stær operation er et offentligt behandlingstilbud, som danskere med synslidelsen ‘grå stær’ kan blive tilbudt.

Mange personer bliver dog overrasket når de opdager, at tilbuddet kommer med en række begrænsninger, som kan have en væsentlig betydning for mange patienters efterfølgende syn og livskvalitet.

Bliv klogere på dit kommende valg (og fravalg) her på siden.

1. Tryghed og et personligt forløb

Ved en Gratis Grå Stær operation:

Har du symptomer på Grå Stær, så kan en forundersøgelse for Grå Stær komme på tale. Men ingen mennesker er ens, lige såvel som ingen øjne er ens. Derfor skal din forundersøgelse og dit behandlingsforløb tilpasses dig og dine øjne. Det offentliges opgave er at fjerne Grå Stær, hvilket kommer mange patienter til gavn. Dog tilbydes patienten ikke en længere samtale om denne persons særlige ønsker for et behandlingsforløb eller om denne persons synsbehov efter operationen. En samtale om ønsker og behov kan være en nødvendighed for et trygt forløb og et optimalt operationsresultat.

Alternativ:

På Øjenhospitalet Danmark kommer alle Grå Stær patienter ind til en personlig og grundig undersøgelse – hvor patientens synsbehov og ønsker drøftes. Som patient, kan du også selv vælge, om du ønsker at blive fulgt af den samme øjenlæge og/eller selv vælge kirurgen som skal udføre grå stær operationen. Du kan også selv bestemme, hvilken form for bedøvelse du foretrækker – forstået på den måde, at du kan vælge om du ønsker at være vågen eller sove under operationen. Vi er den eneste klinik i landet, som tilbyder skræddersyet Grå Stær operationer i fuld bedøvelse.

Gratis Grå Stær operation kvalitet kend forskellene Øjenhospitalet Danmark.

2. Kvalitet – Kend forskellene

Ved en Gratis Grå Stær operation:

En gratis Grå Stær operation hos det offentlige fjerner patientens Grå Stær. Ved samme operation indsættes en standard linse.

Alternativ:

Øjenhospitalet Danmark tilbyder et forløb tilpasset dig og dine øjne. Det betyder, at du kan se optimalt efter operationen i henhold til egne synsbehov og ønsker.

Vi tilbyder:

 • korrektion af bygningsfejl
 • korrektion af nærsynethed og afstandssyn
 • korrektion af “gammelmandssyn” / “alderssyn
 • Brillefrihed er også en mulighed.
 • Det er også muligt at beholde brillerne, men blot blive mindre afhængig af dem.

Skulle der vise sig at være lidt Efterstær efter operationen (som forekommer hos cirka 10% af alle Grå Stær opererede i Danmark), så kan Øjenhospitalet Danmark fjerne dette hurtigt og smertefrit med laser.

Gratis Grå Stær operation teknologi Øjenhospitalet Danmark.

3. Hvordan teknologi gør en forskel

Ved en Gratis Grå Stær operation:

En gratis Grå Stær operation indbefatter en forundersøgelse, hvor patienten udmåles på ét enkelt apparat (oftest på et apparat kaldet en “IOLmaster”, hvor IOL står for “Interocular Lens”), hvor linsen for patientens nye standard linse beregnes. En optimal korrektion af bygningsfejl, nær- og afstandssyn, samt evt brillefrihed er ikke en mulighed ved dette tilbud.

Alternativ:

Grå Stær patienter på Øjenhospitalet Danmark, får en grundig grå stær undersøgelse på fem forskellige apparater. Dette er nødvendigt for at sikre os følgende:

 • At fjerne din Grå Stær samtidigt med at vi giver dig en synskorrektion, som indfrier dine synsbehov.
 • At se alle afkroge af dine øjne og sikrer os alle nødvendige data.
 • Hertil kommer flere avancerede matematiske formler som krydstjekker de forskellige data.
 • Beregningsgrundlaget for valget af den optimale linse er meget præcist.
 • Vi sikrer dig det bedste syn efter operationen – tilpasset dine behov og ønsker.
 • Egenskaberne i linsen varer resten af livet.

Hvem er Øjenhospitalet Danmark?

Øjenhospitalet Danmark er eksperter i Grå Stær siden 1985. Vi er eksperter i give patienter tryghed, bedste synskorrektion efter operationen og forebygge Grå Stær komplikationer. Ring til os på telefon 71 70 00 00 og få en snak om dine muligheder. Du kan også se alle ledige tider for Grå Stær forundersøgelser