Spring til indholdet (Tryk Enter)
Kvinde med et varmt smil kigger direkte på kameraet.

Tryghed

Siden 1985 har vi hjulpet over 350.000 personer til et bedre syn. Uanset hvilket problem du har, kan vi hjælpe dig. Oplev et tryghedsskabende, roligt og professionelt øjenhospital.
  • Ingen ventetid
  • Vi tager os god tid til dig og din pårørende
  • Fokus på tryghed og kvalitet
  • Specialiserede øjenlæger med mange års erfaring
4,9 på HealthPilot
4,9 på Facebook
4,8 på Google

Vi ønsker, at tryghed og kvalitet er i fokus for alle patienter. Derfor foretager vi dagligt en intern patienttilfredshedsundersøgelse for at sikre tryghed og kvalitet. Undersøgelsens resultater bliver opdateret løbende. For Øjenhospitalet Danmarks akkrediteringsstatus og surveyrapport, se IKAS resultater.

Patienttilfredsheds-undersøgelsen

Øjenhospitalet Danmark tager dagligt en temperaturmåling på patienttilfredsheden. Det betyder at alle som besøger hospitalet, får mulighed for at besvare en undersøgelse. Spørgsmålene kan ses til højre med dertilhørende score.

For tilfredshedsundersøgelse vedr. vores håndtering af Corona – tryk på det grøn link.

Hvilke spørgsmål stiller vi?

Har du spørgsmål om vores tjenester, vores patienttilfredshedsundersøgelse, eller hvordan vi sikrer tryghed og kvalitet for alle vores patienter? Find svar på dine spørgsmål nedenfor. Vi er her for at sikre, at din oplevelse på Øjenhospitalet Danmark er så informeret og behagelig som muligt.