Spring til indholdet (Tryk Enter)

Teknologi

Siden 1985 har vi hjulpet over 350.000 personer til et bedre syn. Uanset hvilket problem du har, kan vi hjælpe dig. Oplev et tryghedsskabende, roligt og professionelt øjenhospital.
 • Ingen ventetid
 • Vi tager os god tid til dig og din pårørende
 • Fokus på tryghed og kvalitet
 • Specialiserede øjenlæger med mange års erfaring
4,9 på HealthPilot
4,9 på Facebook
4,8 på Google
Teknologi og udstyr Øjenhospitalet Danmark. En højteknologi øjen undersøgelse.

Sikkerhed for dig

 • Godkendelser: Alle produkter og teknologier har de nødvendige certificeringer, såsom CE og FDA godkendelser.
 • Sundhedsstyrelsen har godkendt hospitalet, som et privat behandlingssted. Alle mål opfyldt.
 • Den Danske Kvalitetsmodel. Øjenhospitalet Danmarks faciliteter samt arbejdsprocesser er ligeledes blevet kvalitetsvurderet – uden en eneste anmærkning. Dette er uhørt i branchen. Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM) er et nationalt system til kvalitetsudvikling i Sundhedsvæsenet. Læs mere om DDKM’s afgørelse her.
 • Akkreditering: At blive “akkrediteret” uden anmærkninger betyder at alle patienter, som besøger Øjenhospitalet Danmark kan føle sig trykke ved vores teknologi og faciliteter. Ønsker du at læse mere om Øjenhospitalet Danmarks akkreditering, så kan du læse mere under vores certificeringer.
 • Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser: i 2014 og 2015 (2016 mangler at blive udgivet i skrivende stund) lå Øjenhospitalet Danmark over landsgennemsnittet på næsten samtlige parameter, hvilket vi er meget stolte af.
Øjenhospitalet Danmark tilbyder ekspert rådgivning og hjælp til Glaslegeme patienter ved specialist, Dr. Med. Niels Vesti Nielsen.

Nyeste teknologi

To øjne er aldrig ens og vores opgave er at sikre, at vi forstår os på de fineste detaljer i dine øjne. En vigtig del af denne proces er, at bruge den bedste teknologi og faciliter til rådighed. Mange klinikker arbejder med basalt udstyr og foretager ikke forfinede målinger, som kan skabe skræddersyede løsninger. Vores værdi er at skabe skræddersyet løsninger til alle patienter (læs mere om vores værdigrundlag her). Derfor har Øjenhospitalet Danmark siden 1985 investeret i den nyeste og bedste teknologi og faciliteter, der sikrer det bedste syn for patienten.

 • Øjenhospitalet Danmarks samlede udstyrspakke er af international klasse, hvilket betyder præcision, nøjagtighed og sikre diagnoser.
 • Øjenhospitalet Danmark samarbejder med nogle af verdens førende leverandører, såsom Carl Zeiss i Tyskland, Alcon i USA og Haag-Streit i Schweiz.
 • Alt udstyr er certificeret med de nødvendige ISO-mærkater og godkendt af de offentlige myndigheder, såsom FDA og CE-godkendelser.
Øjenhospitalet Danmark benytter sig kun af den bedste og nyeste teknologi og faciliteter. Grå Stær.

Operationer i fuld bedøvelse ved hjælp af teknologi

De fleste almindelige øjenoperationer er en ambulant operation, hvilket betyder, at du møder og går hjem samme dag. Normal foretages en Grå Stær operation i lokalbedøvelse, hvilket betyder, at du er bevidst om hvad der sker omkring dig, dog uden at du mærke nogen smerte. Øjenhospitalet Danmark kan som en af de få øjenklinikker i landet tilbyde en anden løsning for de patienter, som er meget nervøse eller ængstelige ved tanken om en øjenoperation. Operation i fuld bedøvelse sker i samarbejde med Privathospitalet Danmark.

Ønsker du mere information om operation i fuld bedøvelse, skal du blot ringe til vores os på telefon: 71 70 00 00.

teknologi - billede af en øjenoperaiton i fuld bedøvelse.

Få hjælp i dag

Klar til at opleve samme kvalitet af pleje som vores tilfredse patienter? Ring til os eller book en tid i dag.