Spring til indholdet (Tryk Enter)
Billedet viser nogle af Øjenhospitalet Danmarks øjenlæger.

Øjenoperation

Siden 1985 har vi hjulpet over 350.000 personer til et bedre syn. Uanset hvilket problem du har, kan vi hjælpe dig. Oplev et tryghedsskabende, roligt og professionelt øjenhospital.
  • Ingen ventetid
  • Vi tager os god tid til dig og din pårørende
  • Fokus på tryghed og kvalitet
  • Specialiserede øjenlæger med mange års erfaring
4,9 på HealthPilot
4.9 på Facebook
4.8 på Google

Øjenoperation på Øjenhospitalet Danmark

Øjenoperation/øjenoperationer er blevet udført på Øjenhospitalet Danmark siden 1985. Over 300.000 patienter har siden da fået hjælp til et bedre syn. Som øjenklinik og -hospital adskiller vi os fra andre behandlingssteder, da vi tror på en skræddersyet behandling for alle patienter – med fokus på tryghed, kvalitet og bedste synsfremgang.
En dame føler frihed på stranden uden brug af briller.
Brillefrihed
Ønsker du brillefrihed og undgå briller og kontaktlinser? Ved hjælp af verdensførende teknologi kan vi skræddersy en løsning til dit syn, så du kan leve et liv uden bekymringerne forbundet med briller og kontaktlinser. Læs mere om brillefri øjenoperation her.

Læs mere

Øjenlæge, Johan, fortæller en patient om Grå Stær mulighederne.
Grå stær
Hvad er dit ønske for en grå stær øjenoperation? Det er i dag muligt at skræddersy den rette løsning for hver patient. En øjenoperation er et spørgsmål om tillid, tryghed og kvalitet. Alt dette kan du få hos – uden ventetid. Tryk på den blå tekst om du ønsker at læse mere.

Læs mere

Øjenlæge, Johan, følger en AMD patient ned ad gangen.
AMD (Forkalkning)
Ny teknologi kan hjælpe AMD patienter til et bedre syn og øget livskvalitet. Uanset om du lider af tør eller våd AMD, kan vore specialister finde den bedste løsning og planlægge et forløb tilpasset dig. Læs mere vores AMD operationer her.

Læs mere

Et par på en bænk sidder og kigger på udsigten og erfarer gener ved øjenflydere.
Laser vitreolyse
Der er nu muligheder for alle jer, som føler sig plaget af synshæmmende “skyer” eller “spindelvæv”. Ved hjælp af avanceret laser teknologi kan vi fjerne dine synshæmmende flydere (floaters). Tryk på den blå tekst om du ønsker at læse mere.

Læs mere

En efterstær patient smiler til fagpersonalet.
Efterstær (Grå stær)
Ca. 10 % af alle Grå Stær opererede i Danmark udvikler en efterstær. Denne øjenoperation er sikker og hurtig, og udføres af en specialiseret øjenkirurg. Vi har behandlet patienter med efterstær de sidste to årtier. Læs mere om vores efterstær behandling her.

Læs mere

Øjenlæge, Gönül, undersøger en patient med grøn stær.
Grøn stær
Et forhøjet tryk kan komme af flere årsager, hvorfor der findes flere typer af Grøn Stær og forskellige typer af behandling. Tilstanden er ikke så farlig som sit rygte, hvis en behandling påbegyndes hurtigt. Læs om grøn stær behandling her.

Læs mere

En person undersøges for bygkorn.
Bygkorn / Haglkorn
Et bygkorn er en infektionstilstand, som opstår i øjenlågets kirtler. Oftest er en behandling ikke nødvendig, da bygkornet forsvinder af sig selv indenfor ca. 2 uger. Næste skridt er medicinsk behandling eller kirurgisk. Læs om bygkorn her.

Læs mere

En dame smiler til kameraet.
Øjenlågsoperation
Denne øjenoperation er en effektiv måde at forbedre ansigtets udseende på. Det er samtidig en udbredt form for kosmetisk operation. Operationen udføres af en erfaren øjenlæge ved funktionel kirurgi. Læs mere om øjenlågsoperation her.

Læs mere

Få hjælp i dag

Klar til at opleve samme kvalitet af pleje som vores tilfredse patienter? Ring til os eller book en tid i dag.

Øjenoperation uden ventetid

Vi er glade for, at du overvejer os til at hjælpe dig til et bedre syn. Siden Øjenhospitalet Danmark blev grundlagt i 1985, har vi hjulpet over 300.000 patienter med at få et bedre syn. Denne opgave har krævet specialister med et højt ekspertiseniveau og tidssvarende avanceret udstyr.

Som øjenklinik og -hospital adskiller vi os fra andre behandlingssteder, da vi tror på en skræddersyet behandling for alle patienter. Vores erfaring har vist os, at de bedste synsresultater især opnås ved en skræddersyet løsning. Derfor har vores hospital udviklet sig til at kunne tilbyde alle vores patienter en behandling over standard. Det skyldes navnligt, at vores sundhedsfaglige personale fortsat er specialister på højt niveau indenfor behandling af grå stær, og at vort udstyr er opdateret til højeste tekniske kvalitet.