Spring til indholdet (Tryk Enter)

Øjenklinik

Siden 1985 har vi hjulpet over 350.000 personer til et bedre syn. Uanset hvilket problem du har, kan vi hjælpe dig. Oplev et tryghedsskabende, roligt og professionelt øjenhospital.
  • Ingen ventetid
  • Vi tager os god tid til dig og din pårørende
  • Fokus på tryghed og kvalitet
  • Specialiserede øjenlæger med mange års erfaring
4,9 på HealthPilot
4,9 på Facebook
4,8 på Google

Velkommen til vores øjenklinik. Vi kan tilbyde hurtig udredning og behandling. Alle vores øjenlæger og specialister er samlet på samme klinik, hvilket betyder at uanset hvilke synsproblemer du har kan vi hjælpe dig. I det sjældne tilfælde at vi ikke kan hjælpe dig, så sørger vi for, at du kommer videre til den rette behandling – på rette hospital.

Brug for en øjenlæge?

Klar til at opleve samme kvalitet af pleje som vores tilfredse patienter? Ring til os eller book en tid i dag.

Øjenklinik – Ingen ventetid

Mange patienter oplever lang ventetid på øjenlæger rundt omkring i landet. Vi kan tilbyde alle patienter en hurtig udredning, undersøgelse og behandling. Hver dag har vi akutte tider at tilbyde patienter hos en af vores specialiseret øjenlæger.

De fleste øjenklinikker i Danmark består af en øjenlæge, en sygeplejerske og en sekretær. Eftersom Øjenhospitalet Danmark er bygget og designet som et hospital i størrelse kan vi tilbyde alle patienter hurtige tider uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det kan f.eks. betyde, at hvis vores specialister giver dig en Grå Stær diagnose, så vil du samtidigt blive fremlagt forslag til en behandling indenfor en nær fremtid.

Øjenklinik, øjenlæger uden ventetider, Øjenhospitalet Danmark.

Øjenklinik med god tid til dig

Der er god tid til dig ved undersøgelserne og selvfølgelig også ved selve behandlingen. I gennem årene har vores specialister gang på gang erfaret, at tid afsat til dialog med patienten er vigtig – både for patienten selv, men også for behandlingsresultatet. Det er nemlig i dialogen med dig, at vi finder ud af hvilke synsbehov og ønsker du har og hvad som er vigtigst for dig i hverdagen og i din fritid.

Det er ligeledes vores erfaring, at patienter foretrækker at kommunikere med én fremfor flere fagpersoner. På Øjenhospitalet Danmark er det den samme fagperson som følger dig. Vi stræber efter, at gøre dit forløb så gennemskueligt som muligt, så hvert et skridt i din behandling giver mening. Derfor får du også udleveret patientmateriale, når du skal yderligere oplyses om f.eks. hjemmeøvelser, øjendrypning eller forberedelse til en operation. Vi sørger for at du føler dig velinformeret.

Øjenlæge i dialog med patient på Øjenhospitalet Danmark.

Brug for en øjenlæge?

Klar til at opleve samme kvalitet af pleje som vores tilfredse patienter? Ring til os eller book en tid i dag.

Privat øjenklinik med mange muligheder

Vi er danmarks ældste private øjenklinik og kan tilbyde landets største private behandlingstilbud – samlet under ét tag. Ved brug af avanceret udstyr kan vi foretage præcise diagnoser og give dig en kvalificeret second-opinion om du har brug for det. Er det nødvendig med en behandling, så er du i gode hænder hos vores personale – som i over 32 år er vant til at hjælpe patienter med at føle sig trygge.

Af behandlinger kan vi blandet andet tilbyde, Grå Stær operationer med avanceret linser, som potentielt kan gøre patienten brillefri. Eller synsforbedrende AMD linseoperationer, som gør det lettere for meget svagtsynede at klare hverdagen. Vi er kan også – som første øjenklinik i Danmark – tilbyde patienter med synshæmmende “Flydere” (fluer for synsfeltet) en sikker og skånsom laser operation, der fjerner Flyderne.

Personale på privat øjenklinik, der diskuterer moderne øjenbehandlingsteknikker.

Udvalgt anmeldelse

Hør det fra vores patienter

Drømmehospitalet
Øjenhospitalet er en oase af højt professionalisme kombineret med hyggelige omgivelser og en afslappet atmosfære. De ansatte forstår sig I den grad på at lytte med empati. Der er endda også plads til humør. Værd hver krone man betaler. Anbefales varmt.
Elena Raklev, patient
God Kaffe. Varm undertone.
Receptionen tager venligt imod og guider dig på skønneste måde. Lægen var yderst professionel og samtidig med en varm undertone. Skøn oplevelse.
Hans Stokholm, patient
Kan kun give jer 5 stjerner
Tusind tak for en fantastisk behandling fra Tina og Hanne i reception, Jasmina, Johan og ikke mindst Jacob, der opererede mig. I er absolut verdensklasse alle sammen… Jeres service niveau er langt over, hvad man kan forvente.
John Brøndum, patient

Bliv klogere på dine muligheder

Øjenhospitalet Danmark har landets bredeste private behandlingsprofil. Læs mere om vores behandlinger og operationer her.

Ønsker du at kende mere til vores specialister og øjenlæger kan du klikke her.

Har du brug for at vide mere om transporten til Øjenhospitalet Danmark kan du læse her.

Øjenhospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14
2920 Charlottenlund
Telefon: 71 70 00 00
Mail: kontakt@ohd.dk