Spring til indholdet (Tryk Enter)

Hospitalets værdier

Siden 1985 har vi hjulpet over 350.000 personer til et bedre syn. Uanset hvilket problem du har, kan vi hjælpe dig. Oplev et tryghedsskabende, roligt og professionelt øjenhospital.
  • Ingen ventetid
  • Vi tager os god tid til dig og din pårørende
  • Fokus på tryghed og kvalitet
  • Specialiserede øjenlæger med mange års erfaring
4,9 på HealthPilot
4,9 på Facebook
4,8 på Google
Værdier til Øjenhospitalet Danmark. Familie sidder og smiler i sofaen.

Mødet mellem mennesker

Blandt vores vigtigste værdier finder du “mødet med mennesker”, som er vores tilgang til dig som person. På Øjenhospitalet Danmark er du ikke bare et nummer i køen, men en person med egne behov. Vi investerer tid i at snakke med alle patienter – i mødet over telefonen, på klinikken og særligt i samtalen om dine behov for en øjenbehandling.

I 2015 (nyeste resultat) gav den Landsdækkende Undersøgelse af Patientens Oplevelser topkarakter til Øjenhospitalet Danmark for at ligge højere end landsgennemsnittet for sygehuse på næsten alle parametre.

Øjenhospitalet Danmark tilbyder operation og behandling til patienter med nethindeløsning. Værdier.

Skræddersyet løsninger – Til alle

Alle øjne er unikke. Den eneste måde, hvorpå det bedste resultat kan opnås, er ved at skræddersy hver behandling. Det er hvad Øjenhospitalet Danmark er bedst til: at skræddersy behandlinger til den enkelte. Det er blevet til én af vores vigtigste værdier. Som privat aktør har Øjenhospitalet Danmark været banebrydende og skabt nye standarder for private behandlinger i Danmark siden opstarten i 1985.

Før alle operationer sørger vores specialister og optometrister for at give dig den mest grundige forundersøgelse, som du formodentlig nogensinde har modtaget på en øjenklinik. Det skyldes i særdeleshed samtalen (vi har med dig som patient), hvor vi spørg ind til dine behov og ønsker. Herudover betror vores sundhedspersonale sig kun til højteknologisk udstyr, som tilsammen er en af de mest omfattende udstyrspakker i Europa.

Læs mere om vores teknologier og faciliteter her.

Hospitalets værdier, Øjenhospitalet Danmark.

Behandlinger som du kan stole på

Lige så vigtigt er “tryghed” for hospitalets værdier. Dit syn er uvurderligt og kræver en behandling, man som patient kan stole på. Vores operationsresultater kan måle sig med førende klinikker i verden. Takket være vores undersøgelses- og operationspersonale, som er håndplukket for at være de bedste indenfor deres felt, kan vi give alle patienter en tryg oplevelse på klinikken.

Læs mere om vores specialister her.

Stole på behandlingen, værdier. Øjenhospitalet Danmark.