Spring til indholdet (Tryk Enter)

Vi støtter

Siden 1985 har vi hjulpet over 350.000 personer til et bedre syn. Uanset hvilket problem du har, kan vi hjælpe dig. Oplev et tryghedsskabende, roligt og professionelt øjenhospital.
  • Ingen ventetid
  • Vi tager os god tid til dig og din pårørende
  • Fokus på tryghed og kvalitet
  • Specialiserede øjenlæger med mange års erfaring
4,9 på HealthPilot
4,9 på Facebook
4,8 på Google

Øjenhospitalet Danmark støtter velgørende formål, humanitære indsamlinger og danske socialøkonomiske virksomheder. Nedenfor kan du se, nogle af de sager vi har støttet igennem tiden, som blandt andet dækker over Røde Kors og Mødrehjælpen. Vi tager glædeligt imod seriøse forespørgsler vedrørende donationer eller hjælp til projekter, skoleopgaver eller dets lignende vedrørende øjne. Vi besvarer henvendelserne hurtigst muligt. Ønsker du at vide mere om hvad vi støtter, er du også velkommen til at rette henvendelse på telefon 71 99 57 29.

Øjenhospitalet Danmark støtter indsamlinger til Røde Kors.

Øjenhospitalet Danmark støtter indsamlinger til Røde Kors. Senest har vi støttet en intern og en ekstern indsamling til ofrene for krigen i Ukraine.

Øjenhospitalet Danmark støtter Blind Coffee.

Øjenhospitalet Danmark støtter Blind Coffee, som er en socialøkonomisk virksomhed, hvor formålet er at ansætte borgere, som er stærkt svagsynede eller blinde.

Øjenhospitalet Danmark støtter Mødrehjælpen.

Øjenhospitalet Danmark støtter Mødrehjælpen ved at foretage indsamlinger blandt personalets ansatte og donere tøj og legetøj til lokale Mødrehjælpen butikker.