Spring til indholdet (Tryk Enter)

Certificeringer

Siden 1985 har vi hjulpet over 350.000 personer til et bedre syn. Uanset hvilket problem du har, kan vi hjælpe dig. Oplev et tryghedsskabende, roligt og professionelt øjenhospital.
  • Ingen ventetid
  • Vi tager os god tid til dig og din pårørende
  • Fokus på tryghed og kvalitet
  • Specialiserede øjenlæger med mange års erfaring
4,9 på HealthPilot
4,9 på Facebook
4,8 på Google
En dame undersøges af en øjenlæge.

Certificeringer og udmærkelser

Udover at Øjenhospitalet Danmark har gennemgået alle danske certificeringer for lægevirksomhed med operationsafsnit, har hospitalet også en lang række internationale og kommercielle certificeringer og udmærkelser. Certificeringer har direkte betydning for patienten og det interne arbejdsmiljø, som også indirekte har indflydelse på patienten. Foruden de danske krav har Øjenhospitalet Danmark også et frivilligt nationalt og internationalt samarbejde vedr. de bedste øjenbehandlinger. I det nedenstående kan du læse mere om nogle af de mange certificeringer og udmærkelser Øjenhospitalet Danmark har.

Akkrediteret – Din sikkerhed

Senest i 2021 er Øjenhospitalet Danmark akkrediteret ved Den Danske Kvalitetsmodel under IKAS. Det betyder, at du som patient, har en veldokumenteret sikkerhed for, at du modtager en behandling, der lever op til internationalt anerkendte krav til kvalitetsudvikling og risikostyring/patientsikkerhed. Dermed er du på et privathospital, som du kan have tillid til.

Læs om Øjenhospitalet Danmarks akkrediteringstatus og surveyrapport ved IKAS her.

Øjenhospitalet Danmark har fået certificeringer og er blevet akkrediteret uden anmærkninger ved DKKM (Den Danske Kvalitets Model). Certificeringer og udmærkelser.

Du får Danmarks længste erfaring

Vores lange erfaring kommer patienten til gode. I 1985 blev Øjenhospitalet Danmark etableret ved Klaus Bo Jensen, en øjenlæge og pioner indenfor øjenfaget. Dette gør hospitalet til landets ældste øjenklinik. Den dag i dag er hospitalet familieejet og ligger i hjertet af Charlottenlund. Visionen er den samme som ved opstarten af hospitalet; at give alle patienter det bedste syn muligt.

Læs mere om Øjenhospitalet Danmarks historie her.

Øjenhospitalet Danmark er med over 32 års erfaring landets ældste og største private øjenklinik. Certificeringer og udmærkelser.

Viden og udvikling som gavner dig

Øjenhospitalet Danmark er videnscenter for udvikling og forskning af ofthalmologiske behandlinger. Vores resultater indsamles og deles i samarbejde med en række Europæiske klinikker og organisationer indenfor øjenfaget. Samarbejdet danner grundlag for nye produkter og de data som indsamles bruges til forskning. Ved de årlige internationale kongresser EURETINA OG ESCRS præsenterer og offentliggøres resultaterne.

Læs mere om Øjenhospitalet Danmarks deltagelse ved ESCRS her.

Øjenhospitalet Danmark er medlem af Det Europæiske Fællesskab for øjenlæger og øjenkirurger (ESCRS). Certificeringer og udmærkelser.

…Og medlem af Dansk Oftalmologisk Selskab.

Øjenlægerne på Øjenhospitalet Danmark er alle medlem af Dansk Ofthalmologisk Selskab (DOS). Dansk Oftalmologisk Selskab har til formål at fremme den oftalmologiske (det medicinske speciale, som beskæftiger sig med øjensygdomme) udvikling, samt at konsolidere det kollegiale sammenhold mellem danske øjenlæger.

Øjenhospitalet Danmark er medlem af Dansk Oftalmologisk Selskab. Certificeringer og udmærkelser.