Spring til indholdet (Tryk Enter)

Øjenlaser operation

Siden 1985 har vi hjulpet over 350.000 personer til et bedre syn. Uanset hvilket problem du har, kan vi hjælpe dig. Oplev et tryghedsskabende, roligt og professionelt øjenhospital.
Ung mand undersøges før en laseroperation.

En øjenlaseroperation forbedrer øjets overflade (også kaldet hornhinden) og “udglatter” ufuldkommenheder på overfladen. Denne behandling resulterer i et bedre syn. Mere præcist, kan et bedre syn opnås ved følgende:

  • Korrigere for nærsynethed
  • Korrigere for langsynethed
  • Korrigere bygningsfejl
  • Hvilket kan gøre dig helt- eller delvis uafhængig af briller

En øjenlaseroperation er en relativt hurtig behandling, som kan udføres på kort tid (under 20 minutter) og uden ubehag. Takket være teknologiens udvikling er øjenlaseroperationen, som Øjenhospitalet Danmark kan tilbyde, fuldstændig sikker og ekstremt præcis.

Hvem egner sig til en øjenlaseroperation?

Det er meget individuelt, hvorfor man ønsker at få foretaget en øjenlaseroperation. Som nævnt kan en øjenlaseroperation eksempelvis korrigere bygningsfejl, langsynethed og nærsynethed. Uanset hvilken grund du måtte have, for at overveje en øjenlaseroperation, kan vi som oftest hjælpe. Øjenhospitalet Danmark tilbyder mangeårig erfaring med noget af det bedste udstyr på markedet. Vi er eksperter i at håndtere tryghed og alle slags spørgsmål.

Er du nysgerrig efter at vide, om du er egnet til at få foretaget en øjenlaseroperation, er du naturligvis meget velkommen til at ringe til os på telefon 71 70 00 00 – du kan også se alle ledige tider her.

Få hjælp i dag

Klar til at opleve samme kvalitet af pleje som vores tilfredse patienter? Ring til os eller book en tid i dag.

Hvordan foregår behandlingen?

Kort fortalt kan laseren “forbedre” øjets hornhinde, hvilket forbedrer synet. Laseren “sliber” meget fint og skånsomt hornhinden og hvilket for patienten opleves som et forbedret syn. Eksempelvis, er patienten langsynet vil laseren bearbejde hornhinden til at blive mere krum. Omvendt, er patienten nærsynet, vil laseren gøre hornhinden fladere. Er der tale om en bygningsfejl, vil laseren bearbejde hornhinden til at blive mere ensartet.

Enhver øjenlaseroperation vil tage udgangspunkt i patientens egne behov og ønsker, derfor er forundersøgelsen meget vigtig. Ved forundersøgelsen lægges kimen til operationen. Sammen med dig drøfter vi dine behov og ønsker for et bedre syn. Hertil vil vi foretage en lang række præcise målinger og scanninger af dine øjne, som også indgår i vores beregninger. Alt sammen for at give dig det bedst mulige resultat. Denne tilgang oplever vi, skaber en tryghed hos den enkelte patient.

Selve øjenlaseroperationen tager omkring 15-30 min. i rolige og trygge omgivelser. Øjenlægen og en operationssygeplejerske vil være tilstede og støtte dig gennem hele behandlingen.

Øjenlaseroperation – Er der nogen risici ved behandlingen?

Ved alle operationsformer, uanset om det gælder en knæoperation, en hofteoperation eller en øjenoperation, vil der være en risikoprofil. Ved nogle operationsformer er risikoen for fejl og komplikationer højere. Ved andre operationsformer er den lavere. Generelt set, hører øjenlaseroperationer til den kategori, som har en meget lav risiko/risici. Vores mangeårig erfaring samt investering i den nyeste teknologi, har gjort at vi kan tilbyde øjenlaseroperationer med den laveste mulige risiko / fejlrate.

Praktisk taget er det ikke muligt at ramme en risikoprofil, som hedder 0,0%. Det hører til sjældenhederne, men der vil være enkelte patienter som oplever eksempelvis arvævsudvikling eller hornhindebetændelse. Risikoen for en væsentlig syns-forringelse dog utrolig lav.

Vi kan tilbyde et trygt sted at blive laseropereret i rolige omgivelser. Ingen stress og jag, kun et roligt tempo, hvor du har øjenlæge og resten af personalet tæt på. Hertil anvender vi noget af det mest sikre øjenlaseroperations-udstyr i verden, nemlig Carl Zeiss VisuMax – Mel 90 Excimer Laser. Du er altid velkommen til at ringe til vores øjenlæger gennem vores telefonpersonale på telefon 71 70 00 00, hvis du ønsker at høre nærmere. Du kan også altid se ledige øjenlæge tider her.

Hvorfor vælge Øjenhospitalet Danmark?

Vores øjenbehandlinger er udformet med patienten i centrum. Fra første konsultation til efterbehandlingen, sikrer vi en holistisk, personlig og effektiv sundhedsoplevelse. Her er nogle grunde til at vælge vores behandlinger.
Hurtig Undersøgelser og Behandlinger

Vi sikrer hurtig behandling uden unødvendige ventetider, for hurtigere genoptagelse af din hverdag.

Erfarne øjenlæge og specialiseret personale

Vores øjenlægerne har stor erfaring og er dygtige til at udføre en bred vifte af øjenoperationer med stor præcision.

Personlig Konsultation

Vores øjenlæger bruger tid på at forstå dit specifikke problem, dine behov og dit livsstil for at foreslå den bedste behandling.

Øjenlågspecialist følger dig hele vejen

Fra start til slut er vores øjenlågspecialist med dig, og sørger for din komfort og velvære.

Omsorgsfulde læger

Vores læger tager sig tid til grundigt at tale med dig og forstå dine behov.

Største udvalg af øjenbehandlinger

Vi tilbyder det bredeste udvalg af øjenbehandlinger inden for den private sundhedssektor.

Øjenlaserpriser

Behandling

SMILE, Lasik, LBV

35.000 kr.

Øjenlaseroperation – tilpasset dine behov

  • Prisen dækker begge øjne og alle nødvendige kontroller
  • Ingen ventetid
  • Vi tager os god tid til dig og din pårørende
  • Fokus på tryghed og kvalitet
  • Øjenlæge blandt landets førende laserspecialister

Hør det fra andre

Det siger vores kunder

Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, der føler sig trygge; både ved vores kompetencer og vores medarbejdere.

Du har sikkert mange spørgsmål

Ved ved, at der er mange spørgsmål forbundet med at få undersøgt og behandlet øjnene. Derfor har vi samlet det vi ofte bliver spurgt om her, samt svarene hertil.

Finder du ikke dét du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Din vej til et bedre syn – uden ventetid

På Øjenhospitalet Danmark er vi ingen ventetid på hverken undersøgelser eller konsultationer. Det er ganske enkelt at komme igang – også med behandling.

1

Book din første konsultation

Book din første konsultation med vores kyndige læger. De sørger for at give dig en grundig undersøgelse, hvor dine udfordringer kortlægges og en videre plan lægges.

2

Start din behandling

Når der er lagt en plan for din behandling, kan der bookes et tidspunkt for behandling med det samme. Du kan også ringe senere hen og aftale nærmere med vores sygeplejersker.

3

Se verden med friske øjne

Når din behandling er vel overstået, er du klar til at se verden med friske øjne. Et godt og klart syn højner livskvaliteten og sikre at du kan være ordentligt til stede, når livets vigtige begivenheder folder sig ud.

Billedgalleri

Vi kan vise dig dét du kan forvente

Vi ved at det kan være forbundet med usikkerhed og nervøsitet at træde ind på en øjenklinik. Derfor vil vi gerne vise dig dét du kan forvente at se, når du starter din rejse med os.