Spring til indholdet (Tryk Enter)

Øjenhospitalet Danmark på ESCRS

Siden 1985 har vi hjulpet over 350.000 personer til et bedre syn. Uanset hvilket problem du har, kan vi hjælpe dig. Oplev et tryghedsskabende, roligt og professionelt øjenhospital.
  • Ingen ventetid
  • Vi tager os god tid til dig og din pårørende
  • Fokus på tryghed og kvalitet
  • Specialiserede øjenlæger med mange års erfaring
4,9 på HealthPilot
4,9 på Facebook
4,8 på Google
Øjenhospitalet Danmark holder foredrag på ESCRS (Europas største øjenkongress) om resultater og erfaringer med operationer. Nyheder.

Øjenhospitalet Danmark præsenterer på ESCRS

Øjenhospitalet Danmark var mødt talstærkt op på verdens største øjenkongres, ESCRS, for synskorrigerende operationer og behandlinger. ESCRS er en af verdens største øjenkongresser. Hvert år afholdes kongressen et nyt sted i Europa. I 2016 blev det afholdt i København og med alle hovedaktiviterne samlet i Bella Centeret. I løbet af en uges tid afdækkede øjenfaget og det medicinske speciale for øjensygdomme og refraktiv kirurgi det aller nyeste viden indenfor udstyr, teknologi, behandlinger og meget mere. Deltagerne er typisk øjenlæger og kirurger, men der kommer også mange andre fagpersoner som optometrister, operationssygeplejesker og administrativt personale. Mange nationaliteter er repræsenteret ved kongressen; Sverige, Norge, Danmark, USA, Tyskland, England, Italien, Frankrig, Ungarn, Indien, Kina – for blot at nævne nogle få.

Vi er meget stolte over, at vores øjenlæger Dr. Med. Niels Vesti Nielsen og øjenlæge og øjenkirurg, Andreas Helgesen, præsenterede oplæg om hospitalets AMD (øjenforkalkning) behandlinger for et internationalt publikum. Begge oplæg blev modtaget flot med efterfølgende applaus.

Den første klinik i Europa til at…

Indholdet af oplæggene omhandlede mere specifikt resultater for vores AMD operationer ved mål af synsstyrker og livskvalitet. Øjenhospitalet Danmark er den første klinik i Europa til at foretage dybdegående studier om AMD patienters livskvalitet før og efter de respektive AMD operationer, som Øjenhospitalet Danmark tilbyder patienterne. Synsstyrker er en vigtig del af synets samlede formåen, men i sidste ende er det patientens livskvalitet som har en betydning. Af denne årsag investerer Øjenhospitalet Danmark i et flerårigt studie, som skal komme hospitalet og andre interesserede øjenklinikker i udlandet til gavn – alt sammen for at finde den bedste behandling for AMD patienter og ander nethindesygdomme.

Du kan læse mere om vores AMD behandlinger her.

Øjenhospitalet Danmark holdte videnskabelige oplæg med nogle af verdens førende øjenlæger, bl.a. følgende top-navne:

  • Dr. Med. Gábor B. Scharioth, Ph.d.
  • Dr. Bobby Qureshi
  • Dr. Fritz Hengerer
  • Dr. Tobias Neuhann

Læs mere om konferencen og oplæggene på følgende link.
http://www.escrs.org/Copenhagen2016/default.asp