Ring nu - Telefon: 71 70 00 00

Øjenhospitalet Danmark er i dag landets største og ældste private behandlingssted for øjenkirurgi med mere end 3500 operationer om året. Vi kan behandle næsten alle øjensygdomme og alders-relateret øjenlidelser kendt i Danmark. Behandlingstilbuddet dækker Grå Stær, RLE, toriske og multifokale linser, nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, grøn stær, skelen, nethinde-, glaslegeme-operationer og øjenforkalkning. Derudover kan hospitalet tilbyde alle nyere former for øjenlaser behandling: SMILE operation, LASIK operation, Laser Blended Vision, samt undersøgelse og behandling af medicinske øjensygdomme med høj-teknologisk og meget avanceret udstyr.

Af alle øjenoperationer er Grå Stær de operationer, som vi laver flest af. Vi er samtidig eksperter i indsættelse af special-linser som kan korrigere patientens bygningsfejl og gøre dem potentielt brillefrie efter en Grå Stær øjenoperation. Lider du af Grå Stær er du i meget trygge hænder hos os.

Øjenforkalkning (AMD)

Som den første klinik/hospital i Skandinavien, kan Øjenhospitalet Danmark operere Øjenforkalkning (AMD). Operationen har vist sig, at være succesfuld for vores patienter.

Lær mere om AMD

 

Grå Stær - BASIS

En Grå Stær BASIS øjenoperation er lig med den operation det offentlige sygehus tilbyder. Det vil sige, at fokus er på fjernelse af Grå Stær alene. Der bruges en standard linse til denne operation.

Lær mere BASIS

 

Grå Stær - PREMIUM

Grå Stær PREMIUM er en skræddersyet behandling tilpasset dit øjets anatomi. Bygningsfejl, nær- og langsynethed korrigeres optimalt, for at opnå et skarpt og klart afstandssyn.

Lær mere om PREMIUM

Grå Stær - PREMIUM+

Grå Stær PREMIUM+ er en skræddersyet behandling med en flerstyrke linse. Dette betyder, at du opnår den maksimale synskorrektion, som kan gøre dig brillefri.

Lær mere om PREMIUM+

Synskorrektion (linser)

Øjenhospitalet Danmark er eksperter i at udføre synskorrektion med linser (RLE), og den er målrettet patienter, som ønsker livslangt at slippe for briller. Operationen egner sig bl.a. til Grå Stær patienter, som ikke egner sig til synskorrektion med laser.

Lær mere om linseoperation

Øjenlågsoperation

Øjenlågskirurgi er en af de mest effektive måder at forbedre ansigtets udseende på, og er en meget almindelig operation i Danmark. Mange plastikkirurger udfører denne type af behandling, men området og diagnosen er et specialeområde for øjenlæger.

Lær mere om øjenlågsoperation

 

Synskorrektion (laser)

Øjenhospitalet kan tilbyde verdens mest avancerede øjenlaser behandling, og er eneste klinik i Skandinavien, der tilbyder alle typer af behandling: SMILE, LASIK, EPI-LASIK, FS-LASIK, PRK, RELEX-FLEX, RELEX-SMILE, WAVEFRONT og LASER-BLENDED-VISION.

Lær mere om laseroperation

Efterstær

Efterstær kan i sjældne tilfælde opstå efter operationen for Grå Stær. Formålet med en efterstær operation er derfor, at fjerne de tilbageværende linse celler. Denne operation er ligesom en Grå Stær operation kort og ganske smertefri.

Lær mere om efterstær

Skele operation

Operationen kan enten være kosmetisk eller skyldes dobbeltsyn. Formålet med en skele operation er at justere øjet/øjnene til en centreret retning. Øjets muskulatur bliver reduceret og justeret ved kirurgisk manipulation.

Lær mere om skeleoperation

Grøn Stær

Behandlingsmulighederne er gode indenfor Grøn Stær og på Øjenhospitalet Danmark er vi eksperter i at behandle, diagnosticere og vejlede patienten. Hvad der typisk er fælles for de forskellige typer af Grøn Stær er forhøjet tryk.

Lær mere om Grøn Stær

Bygkorn (Chalazion)

Et bygkorn forsvinder ofte af sig selv, men i nogle tilfælde kan der opstå en række symptomer, som efterfølgende kræver kirurgisk behandling. Operationen er kort og du kan umiddelbart efter operationen genoptage dine daglige gøremål.

Lær mere om bygkorn

Nethindeløsning

Ved en nethindløsning løsner nethinden sig fra den underliggende hinde. Øjenhospitalet råder over begge behandlingsmuligheder for nethindeløsning, som er laser og kirurgisk indgreb.

Lær om nethindeløsning

TLF: 71 70 00 00
Kontakt os nu
RING MIG OP
Bestil opringning
TILMELD INFOMØDE
Info om operationer
PREMIUM FORUNDERSØGELSE
Klar til linseoperation?