Ring nu - Telefon: 71 70 00 00

Se listen nedenfor og tryk på den relevante undersøgelse du ønsker at læse mere om.

Undersøgelse Øjenlæge

Undersøgelses Tavle

Konsultation Kontrol hos øjenlægen Kørekort attest 3D billede af øjet Synsfeltsundersøgelse Skele undersøgelse Fluorescensangiografi undersøgelse
Du er altid velkommen til at ringe os for at høre nærmere på telefon: 71 70 00 00

Hvornår skal du søge øjenlæge

En øjenlæge er en læge med specialeuddannelse i øjne. Hos øjenlægen er det muligt at lave en grundig undersøgelse af øjnene, da det kræver specielle instrumenter og måleudstyr for at stille diagnoser og behandle. Har du gennem længere tid gået med uløste eller tilbagevende problemer med øjnene, er det en god ide at kontakte en specialist.

Undersøgelse

Hos Øjenhospitalet Danmark har vi ikke ventetid, vi har adgang til alt specieludstyr og kan behandle alle typer af øjensygdomme. Lider du af tørre øjne, skal have foretaget en synsprøve, har et tilbagevende rødt øje, dit syn er blevet sløret, nedsat syn og kontrast, dine øjne bliver trætte, du får spændingshovedpine eller har generelt synsbesvær skal du som patient overveje om du har fået den rette behandling. De øjenlæger der har aftale med det offentlige, har ofte lange ventetider – typisk op til 6 måneder. På Øjenhospitalet Danmark tager vi dine problemer alvorligt, og du kan få en konsultation helt uden ventetid mod et mindre honorar. Ring på telefon 71 70 00 00 og hør om dine muligheder.

TLF: 71 70 00 00
Kontakt os nu
RING MIG OP
Bestil opringning
TILMELD INFOMØDE
Info om operationer
PREMIUM FORUNDERSØGELSE
Klar til linseoperation?