Ring nu - Telefon: 71 70 00 00

NYHED ! – Verdens bedste apparatur producent indenfor øjenlaser-kirurgi, Carl Zeiss, har udvalgt Øjenhospitalet Danmark blandt fire klinikker i verden. Vores unikke status gør at vi kan tilbyde patienter verdens mest avancerede øjenlaseroperation med vores nye Excimer laser MEL-90 og Visumax Femtosecond laser. Klinikken er udvalgt på baggrund af vores historik, høje faglighed og banebrydende øjenkirurg indenfor laserkirurgi.

Øjenhospitalet Danmark er stolte af at kunne tilbyde verdens mest avancerede øjenlaser behandling, og er eneste klinik i Skandinavien, der tilbyder alle typer af behandling. SMILE, LASIK, EPI-LASIK, FS-LASIK, PRK, RELEX-FLEX, RELEX-SMILE, WAVEFRONT og LASER-BLENDED-VISION.

ojenlaege_visumax

80% af sanserne opleves gennem dine øjne, og en kompromisløs behandling er essentiel. Kombinationen af markedets bedste udstyr og Danmarks mest erfarne øjenlæge på laserkirurg sikrer Øjenhospitalet Danmark dig den bedste behandling. Laserkirurgi er højteknologi, men et godt resultat afhænger af øjenlægens analyse og erfaring. Vores specialist på området Øjenlæge Peter Brincker har været med lige fra starten, og har arbejdet med laserkirurgi i 25 år. Øjenlæge Peter Brincker har stor erfaring i at udvælge, diagnosticere, tilpasse og behandle selv komplekse patienter med tynde hornhinder. En grundig forundersøgelse er udgangspunktet for et godt resultat, en uforpligtende forundersøgelse kan bookes på telefon: 71 70 00 00

Hvem er egnet til øjenlaser operation?

Øjenlaser kirurgi har hjulpet millioner af mennesker til at se klart uden brug af briller eller kontaktlinser, og er specielt godt egnet til patienter med en aktiv livsstil i fritiden såvel på job. Proceduren er sikker, effektiv og har meget få bivirkninger. Er du mellem 18-50 år vil en øjenlaser operation typisk være det bedste valg for en synskorrektion.

visumax_ojenhospitalet_danmark

Øjenlaser Forløb – de fire trin

  • Forundersøgelse
  • Screening
  • Pre-operative øjenundersøgelse
  • Operationsdagen

Under indledende forundersøgelse vil vi grundigt undersøge dine øjne og udføre omfattende tests for at sikre , at øjenlaser kirurgi er den rette procedure for dig. Der vil blive foretaget en udredning, som kan omfatte test for tørre øjne, synsstyrke og brydningsfejl, screening af synsfelt, pupilstørrelse i lav og medium lys, trykmåling, din generelle sundhedstilstand af øjnene, samt hornhindetopografi og måling af hornhindetykkelsen.

Øjenlaser operation

En øjenlaser operation kan bestå af to faser.

Første fase af øjenlaseroperationen bruges en Carl Zeiss Femto-Second VisuMax 500 kHz. Det er denne del af behandlingen, som kategoriserer om du får en SMILE, LASIK eller LASER BLENDED VISION.

ReLEx SMILE

ReLEx SMILE er den nyeste form for øjenlaser operation, indgrebet er begrænset til kun at behandle nærsynede øjne. Fordelen ved operationen er en mere skånsom behandling af hornhinden, og behandlingen foregår kun på Femto-Second VisuMax apparatet. Fordelen ved en SMILE operation er mindre påvirkning af hornhinden, og hermed en forfinet metode.

Øjenhospitalet Danmark var de første i Danmark til at udføre denne behandling, og har landets længste erfaring med denne type af operation.

smile_ojenlaser_operation

LASER BLENDED VISION og LASIK

Femto-Second laseren laver enten en lille åbning i hornhinden (SMILE) eller en flap (LASIK). Laves en flap åbning kan der foretages en korrektionen med den nye Excimer MEL-90 laser.

Exicimer-laseren er anden fase af operationen, den er programmeret til at “shape” patientens visuelle uklarheder på hornhinden, og herved opnås en synskorrektion.

Øjenhospitalet Danmark er stolte af at være blandt fire klinikker i verden, som er udvalgt af Carl Zeiss til dataindsamling og test af den opgraderede Carl Zeiss MEL-90 excimer-laser. Resultatet giver et bedre syn, øget kontrast og skarphed. Den øgede præcision og behandling gør os i stand til at behandle langt flere patientkategorier, og med bedre resultater.

FS_lasik_mel_90

Spørgsmål inden forundersøgelse.

For at skabe klarhed over dine muligheder kan følgende spørgsmål drøftes til konsultationen hos øjenlægen.

1. Hvad er jeres erfaring med øjenlaser operation?
2. Hvad koster en operation? Og varierer det af mine visuelle parametre?
3. Hvad er forskellen mellem de forskellige typer af behandling?
4. Hvad er SMILE, LASIK & LASER-BLENDED-VISION og ville jeg egne mig bedre til en linseoperation fx RLE eller ICL?
5. Hvad er den bedste LASER teknologi?
7. Hvordan kan en operation hjælpe mig?
8. Hvilke risici og komplikationer er der ved en operation?
10. Hvad er forskellen på jeres behandling og andre klinikker?

Basal viden om synet

Nærsynethed (myopi)

Nærsynede personer har typisk problemer med at se godt på afstand, og er tvunget til at bære briller eller kontaktlinser. Det nærsynede øje er normalt længere end det normale øje, og dens hornhinde kan også være stejlere. Når lyset passerer gennem hornhinden og linsen, vil lyset blive fokuseret foran nethinden. Dette gør at fjerne billeder vises sløret. Der findes flere øjenkirurgiske løsninger til rådighed for at rette nærsynethed, herunder SMILE, LASIK og LASER BLENDED VISION. Det er også muligt med en linsebehandling, som man kender fra en grå stær operation, denne type behandling betegnes, som en RLE eller ICL operation.

Langsynethed (hypermetropi)

Langsynede personer udvikler problemer med at læse på nær hold i en alder af typisk 40 år. Det langsynede øje er normalt lidt kortere end et normalt øje , og kan have en fladere hornhinde. Dette bevirker at lyset fra fjerne objekter fokuseres bag nethinden, og kan linsen ikke kompensere kan objekter på alle afstande være uklare. Øjenlaserkirugi (SMILE, LASIK, LASER-BLENDED-VISION), linseudskiftning (RLE) eller intraoclulær kontaktlinser (ICL) kan være nogle af de muligheder, der er til rådighed for korrektion af langsynethed. Er du fyldt 45-50+ år vil en operation med linser (RLE) ofte være den bedste løsning for en langsynet patient.

Bygningsfejl

Bygningsfejl er ujævnheder i hornhinden og/eller linsen. Ujævnhederne påvirker lysets brydning og kan skabe optiske problemer. En ukorrigeret bygningsfejl giver sløret og uklart syn. Bygningsfejl er meget almindeligt, men graden af synspåvirkning varierer meget. En bygningsfejl kan korrigeres med briller, kontaktlinser, hornhinde afslappende indsnit (LRI eller AI), øjenlaser korrektion, og kunstige linse implantater, hvilket man kender fra grå stær operationer. Ved alle synskorrigerende behandlinger af enten nær- eller langsynethed vil øjenlægen analysere bygningsfejlen, og efter behov reducere bygningsfejlen ved hjælp af laser eller linser.

Kontakt Øjenhospitalet Danmark og bestil tid til en forundersøgelse.

Telefon : 71 70 00 00

TLF: 71 70 00 00
Kontakt os nu
RING MIG OP
Bestil opringning
TILMELD INFOMØDE
Info om operationer
PREMIUM FORUNDERSØGELSE
Klar til linseoperation?