Ring nu - Telefon: 71 70 00 00

Hvem er egnede til synskorrektion med linser

Synskorrektion med linser – også kaldet RLE operation – er målrettet patienter, som ønsker livslangt at slippe for briller. Operationen egner sig til en række patientkategorier, grå stær patienter – patienter der ikke egner sig til synskorrektion med laser – lider af alderssyn (presbyopi) – høje +/- styrker og bygningsfejl.
Operationen udføres typisk på patienter i alderen 50+, dog skal alle patienter vurderes individuelt, som Øjenhospitalet Danmark er eksperter i.

Operationen

Ved operationen udskiftes øjets naturlige linse, og erstattes af en kunstig linse. Indgrebet svarer til en grå stær operation, som er en velkendt og meget udbredt behandling på verdensplan.
Til forskel for den almindelig grå stær operation, kan den kunstige linse korrigerer dit syn, og du vil i langt de fleste tilfælde kunne undvære briller resten af livet.

Linsen

Der findes en række forskellige typer af linser, og valget af linser afhænger af dine øjne. Til en forundersøgelse vurderes typen af linser, som er velegnet dine øjne. Beslutningen om valget af linser baseres også på en grundig samtale, da det er vigtigt at kende dine behov og forventninger til en eventuel operation.

RLE Operation

Alcon Acrysof Asfæriske Linser – Torisk (venstre), Monofokal (midten) ReStor multifokal (højre)

 

Tryk her for at læse mere om valg af linser!

TLF: 71 70 00 00
Kontakt os nu
RING MIG OP
Bestil opringning
TILMELD INFOMØDE
Info om operationer
PREMIUM FORUNDERSØGELSE
Klar til linseoperation?