Ring nu - Telefon: 71 70 00 00

Øjenlæge konsultationer

Vores øjenlæger har en høj specialiseringsgrad, og kan varetage alle komplekse medicinske og øjenkirurgiske behandlinger. De enkelte øjenlæger er specialiseret i individuelle sub-specialer, og som patient vil du få konsultation hos den øjenlæge, der matcher dine symptomer.

Bestil tid på telefon 71 70 00 00

 

Øjenlæge konsultation

En almindelig konsultation hos en af vores øjenlæger af cirka 20 minutters varighed koster følgende: Pris: 800 kr.

 

Udvidet øjenlæge konsultation

I telefonen får du rådgivning om en udvidet konsultation kan være aktuel for dig. En udvidet konsultation omfatter en pakke af flere forskellige undersøgelser med specielt apparatur. Vi har samlet en række undersøgelser og screeninger i en pakke for at gøre det mere overskueligt for den enkelte patient. Følgende undersøgelser kan være en del af den udvidede konsultation:

 • Konsultation hos øjenlægen
 • Konsultation hos optometristen
 • Konsultation hos skeleterapeuten
 • Scanninger af øjets nethinde (OCT)
 • Synsfeltundersøgelse
 • AMD operationsscreening
 • Biometrier til en AMD operation
 • Grå Stær operationsscreening
 • Biometrier til en Grå Stær operation
 • Synsstyrkemåling og refraktion
 • Skeleundersøgelse
 • Pris 1.650 kr.

Øjenlæge konsultationer – Akut tid

Det er muligt at bestille akutte tider til konsultation samme dag.
Vi har dagligt akutte tider, dog med det ene forbehold at tiderne bliver optaget i løbet af dagen.

Konsultationer hos øjenlægen kan gives med kort varsel, og telefonen er åben morgen, middag og aften. Kræver dine symptomer akut tilsyn, vil du få den først kommende tid. Vores erfarne personale vil rådgive dig ud fra beskrivelse af dine symptomer, og finder den rette øjenlæge med baggrund i symptombeskrivelserne.

Pris: 1.200 kr.

Kort varsel

Konsultationer hos øjenlægen kan gives med kort varsel, og telefonen er åben morgen, middag og aften. Kræver dine symptomer akut tilsyn vil du få den først kommende tid. Vores erfarne personale vil rådgive dig ud fra beskrivelse af dine symptomer, og finder den rette øjenlæge med baggrund af symptombeskrivelser.

Sygeforsikringen Danmark yder tilskud uden henvisning til konsultation.

Læs om tilskud fra Danmark ved at klikke her

Konsultation – Diagnose – Behandling

Øjenhospitalet Danmark er en fuldt udbygget moderne klinik, og har eksisteret siden 1989. Vi har adgang til alle specialapparater indenfor øjensygdomme, og kan derfor diagnosticere og behandle alle medicinske og kirurgiske øjensygdomme. Alle operationer kan udføres med kort varsel, og vi modtager også akutte patienter.

Hvornår skal du søge øjenlæge

En øjenlæge er en læge med specialeuddannelse i øjne. Det kræver specielle instrumenter, måleudstyr og specialeuddannelse for at stille diagnoser og behandle øjensygdomme. Derfor kan din øjenlæge lave en grundigere og mere fyldestgørende undersøgelse af dine synsproblemer.
Vi møder ofte patienter, som gennem længere tid har gået med uløste eller tilbagevendende problemer øjenproblmer. Disse patienter kan ofte afhjælpes ved en ganske kort undersøgelse og den rette behandling kan opstartes.

Hos Øjenhospitalet Danmark har vi ingen ventetid, adgang til det nødvendige specieludstyr og kan behandle alle typer af øjensygdomme. Lider du af tørre øjne, skal have foretaget en synsprøve, har et tilbagevendende rødt øje, dit syn er blevet sløret, du har nedsat syn og kontrast, dine øjne bliver trætte, du får spændingshovedpine eller har generelt synsbesvær? I alle tilfælde skal du som patient overveje om du har fået den rette behandling.

Jeg kan ikke få fat på min øjenlæge

Det er svært at få en tid hos en øjenlæge, og i det hele taget komme igennem i den begrænsede telefontid. De fleste øjenlæger har specialaftale med det offentlige behandlingssystem – et såkaldt ydernummer. Samtidig har øjenlæger modsat andre speciallæger fri adgang uden henvisning fra egen læge. Ulempen ved den frie adgang skaber urimelige ventetider, og i Region Hovedstaden oplever IKKE AKUTTE patienter en ventid på typisk 6 måneder og opefter.

Øjenhospitalet Danmark har lange åbningstider, telefontid og tager dine problemer alvorligt. Vi er blandt de få klinikker der udelukkende varetager private patienter, og kan derfor tilbyde alle en konsultation uden ventetid.

TLF: 71 70 00 00
Kontakt os nu
RING MIG OP
Bestil opringning
TILMELD INFOMØDE
Info om operationer
PREMIUM FORUNDERSØGELSE
Klar til linseoperation?