Ring nu - Telefon: 71 70 00 00

Torisk linse – til dig der har bygningsfejl

Alcon Acrysof toric linse

Alcon Acrysof Torisk IOL Linse

Bygningsfejl er uregelmæssigheder i hornhindens krumning eller linsen i øjet. Disse ujævnheder giver et sløret syn uanset om man er nær- eller langsynet, og påvirker fokus på alle afstande. være er på kort eller lang afstand. Den toriske linse korrigerer din bygningsfejl i hornhinden, og giver dig et godt syn. Bygningsfejl der er relateret til linsen fjernes kirurgisk under grå stær operationen, hvor den naturlige linse fjernes og erstattes med den kunstige linse.

Den toriske linse giver dig et godt syn, korrigerer din bygningsfejl i hornhinden og har et fokuspunkt. Er du generet af nær- eller langsynethed kan du overveje den multifokale linse, hvis du gerne vil undgå læsebriller.

Operationen svarer næsten til en grå stær operation, og du ønsker at læse nærmere omkring indgrebet kan du trykke på nedenstående knap.

Information om Grå Stær

Tilskudsordninger til alle typer af linser

Har du gennem arbejdet eller selv tegnet en sundhedsforsikring skal du kontakte dit respektive forsikringsselskab, som kan informere dig om de yder tilskud i forbindelse med operation af grå stær med special linser.

Sygesikringen Danmark yder tilskud til ALLE linse typer. Dækningen gælder for gruppe 1 og 2 samt gruppe 5 med operationsdækning, hvor der ydes et tilskud på 6.000 kr. per øje*. Med en udvidet operationsdækning stiger tilskuddet til 13.000 kr. per øje*. *Taksterne er baseret på 2014 listen fra Sygesikringen Danmark.

Tryghed og sikkerhed

En grå stær operation med torisk linse skal udføres med omhu, og det er vigtigt at placeringen af linsen er perfekt for at opnå et optimalt syn. Operationen kræver erfaring, teknik og stiller krav til det lægefaglige håndværk.

Du kan føle dig tryg på Øjenhospitalet Danmark, hvor kun meget kompetent og erfarent personale arbejder. Vores grå stær operationshold har opereret siden midten af 1980’erne, og har været blandt de mest produktive og banebrydende for deres samtid. Vi er meget stolte over at tilbyde vores patienter høj lægefaglige kvalitet med vores to øjenkirurger indenfor grå stær Finn Eisgart og Vibeke Henning.

TLF: 71 70 00 00
Kontakt os nu
RING MIG OP
Bestil opringning
TILMELD INFOMØDE
Info om operationer
PREMIUM FORUNDERSØGELSE
Klar til linseoperation?