Ring nu - Telefon: 71 70 00 00

Beliggenhed

Øjenhospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14, 1 Sal
2920 Charlottenlund
Telefon: 71 70 00 00
Fax: 39 64 33 62

Bor du uden for Sjælland? Øjenhospitalet Danmark tilbyder alle patienter, som får foretaget en Grå Stær PREMIUM eller en AMD operation, at få refunderet op til 1.000 kr. af transportomkostningerne ved fremvisning af gyldig kvittering. Dette tilbud er for de danskere, som bor vest for Storebælt og Bornholm.

Hvis man ønsker, at få refunderet så mange af sine transportomkostninger som muligt (op til 1.000 kr.), SKAL disse kvitteringer altså fremlægges senest på operationsdagen for 2. øje, så de kan fratrækkes betalingen for operationen. Det er kun transportudgifter forbundet med selve operationen, og ikke undersøgelse og/eller kontrolforløb, som fratrækkes regningen. Det skal aftales med personalet på forhånd.

 

Elevator

Der er elevator i bygningen med plads til kørestole, samt der er handicapvenlige forhold overalt i bygningen.

Bil Parkering, Taxa & Falck

Bil til Øjenlægen

Bag Øjenhospitalet Danmark findes der 80 gratis parkeringspladser. Vi gør dog opmærksom på at nogle operationer forhindrer at du kan køre hjem efter operationen. Spørg derfor inden du vælger bilen.
Der er god plads til, at både Falck og taxa service kan sætte folk af. Vi anbefaler folk i kørestol, at blive sat af på bagsiden af bygningen da den er special indrettet til præcis dette.

Bus

Bus til Øjenlægen

Der stopper busser lige udenfor Øjenhospitalet Danmark. læs evt mere på www.rejseplanen.dk om hvilke busser der passer til din transport.

Tog

Tog til Øjenlægen

Charlottenlund Station ligger under 100m fra Øjenhospitalet Danmark.

TLF: 71 70 00 00
Kontakt os nu
RING MIG OP
Bestil opringning
TILMELD INFOMØDE
Info om operationer
PREMIUM FORUNDERSØGELSE
Klar til linseoperation?